DE ROMAN - TWEE WAARHEDEN -
Wat vindt U van dit boek?

Een reactie wordt op prijs gesteld!

U kunt ook de schrijver bereiken via willem.resandt@tweewaarheden.nl

Volg de laatste nieuwtjes op de pagina "nieuws/evenementen"

Reacties

Rob Moret op 30-04-2019 19:52

Bijzonder dat ik via reacties naam van Irene Bosheide tegen kom. Met haar zat ik in 1956 op de Julianaschool in de klas in Zutphen

Rob Moret op 30-04-2019 19:47

Beste Irene van Bosheide. Zeer onverwacht kom ik jouw naam tegen. Mijn naam is Rob Moret. Ik woon in Rhenen In 1975 zat ik in Zutphen op de Juliana school in de klas van Irene

Kunt u dit melden aan Irene Bosheide ? moretrob@hotmail.com

Dorus Morus op 28-09-2014 15:37

dit boek is zeer zeker de moeite waard!

Ids Keizer op 11-11-2012 13:21

Prachtig boek,

Het heeft mij aangegeven dat ons geloof in verstandelijk denken aan kracht gaat verliezen en dat het GROTE  bewustzijn ons denken ver overtreft en kan overnemen.

DE dingen verlopen niet meer in tijd, welke ons verstand  als enige dwangmatig oplegt,

Bedankt voor het schrijven.

Petra op 16-09-2012 20:26

Top dat dit mooie boek gratis te downloaden is zonder voorwaarden, dank je wel

Thea AB op 25-06-2012 17:12

Met veel plezier heb ik het boek De Twee Waarheden gelezen.  Soms vind ik het jammer om een boek snel uit te lezen omdat ik de sfeer zo lang mogelijk wil vasthouden. De Twee Waarheden is voor mij zo.n boek. Het boek is lekker vlot geschreven, verrassend en boeiend tot en met de laatste bladzijde. 

Frank Barendregt op 08-10-2011 15:34

Een erg bijzonder boek!

Al na enkele bladzijden werd ik door de boeiend geschetste persoonlijkheden meegevoerd op reis naar wereldse en bovenaardse avonturen.

Door de gehanteerde verhaaltrant ging werkelijkheid en fictie bijna logisch in elkaar over en werd  het centrale thema daardoor bijna geloofwaardig.

In elk geval gaf het mij nog eens stof tot nadenken over de schemergebieden van ons  (buiten?-)aardse bestaan.

Kortom, een zeer onderhoudend en boeiend verhaal!

Frank Barendregt

Nathalie Holster op 05-10-2011 16:39

Ik heb de roman “Twee Waarheden” van Willem Resandt in een adem uitgelezen.  Het is een erg spannende geschiedenis over een binnenscheepvaartfamilie. Het begint net voor de tweede wereld oorlog en eindigt in de tegenwoordige tijd. Doordat de hoofdpersoon zich in de verschillende familieleden kan verplaatsen is het hele verhaal in de ik-persoon en in de tegenwoordige tijd geschreven. Daardoor leest het gemakkelijk en is goed te volgen. Ik had zelf geen problemen met het gebruik van een beetje Duits en Engels in het boek maar ik kan me voorstellen dat sommige lezers het lastig vinden. Wat ik wel heel interessant vond is dat terloops allerlei zaken zoals, parapsychologie, leven na de dood en ideeën over ruimte en tijd op een eenvoudige manier worden behandeld. Het verhaal eindigt dramatisch en onverwacht maar dat ga ik niet verklappen. Ik vond de roman minstens zo goed als de boeken van Stieg Larsson.

Lobke op 29-08-2011 22:12
Ik vind het een geweldig boek en hoop dat er een vervolg komt
Irene van Bosheide op 29-08-2011 21:31

Heb erg genoten van dit spannende boek! Het leest erg gemakkelijk, is heel leuk en begrijpelijk geschreven, kortom het is een boek dat je in één adem wilt uitlezen.

Jammer dat het uit is...

Hartelijk dank voor veel "leesplezier"!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld